Delegació a l'Alt Pirineu i Aran

El secretari del Govern inaugura la 46a edició de la Fira Promopallars de la Pobla de Segur

query_builder   18 juny 2012 11:38

event_note Nota de premsa

El secretari del Govern inaugura la 46a edició de la Fira Promopallars de la Pobla de Segur

El secretari del Govern de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, va inaugurar el dissabte 16 de juny la Fira Promopallars de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) que, enguany, ha celebrat la seva 46ena edició durant tot el cap de setmana.

A la seva arribada al municipi, el secretari del Govern va ser rebut a l'Ajuntament per l'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera, on va signar al Llibre d'Honor. Posteriorment, el senyor Gordó va desplaçar-se fins al recinte firal i, un cop inaugurada de forma oficial la Fira, va fer un recorregut pels diferents estands acompanyat per l'Alcalde i el director dels Serveis Territorials del departament d'Empresa i Ocupació a Lleida, Octavi Miarnau, i la directora dels Serveis Territorials del departament d'Agricultura, Ramaderia, Alimentació i Medi Natural, Cristina Bosch, entre d'altres autoritats.

Durant el cap de setmana del  16 i 17 de juny, i amb el pa com a producte estrella d'aquesta edició, la Fira va organitzar diferents activitats amb l'objectiu de posar en valor aquest producte, molt vinculat al municipi. Entorn al pa, Promopallars va programar un tast en col·laboració amb els forners i pastissers del municipi, tallers infantils de pa i coques i tast de pa per a professionals.

Des dels seus inicis, la Fira de la Pobla ha passat d'ésser una fira bàsicament ramadera a transformar-se a final dels anys 80 en una fira multisectorial, nova eina de promoció comercial, industrial i turística,  anomenada Promopallars.