Delegació a Barcelona

La vicepresidenta, Joana Ortega, clou a Subirats (Alt Penedès) la 29a Assemblea General de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

query_builder   18 juny 2012 17:17

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta, Joana Ortega, clou a Subirats (Alt Penedès) la 29a Assemblea General de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

Joana Ortega ha destacat que les cooperatives agràries són una eina bàsica per a la continuïtat i el manteniment de les activitats agrícoles, ramaderes i industrials a àmplies zones de Catalunya. Així mateix, ha subratllat que el Govern adoptarà les mesures que pugui perquè les cooperatives puguin continuar contribuint al desenvolupament del món rural.
Generalitat de Catalunya
 
L’Assemblea ha tingut lloc a Subirats (Alt Penedès) dissabte, 15 de juny.  Durant la cloenda, la vicepresidenta ha destacat que el moviment cooperatiu ha transformat el camp català i que actualment és una eina bàsica per a la continuïtat i el manteniment de les activitats agrícola, ramadera i industrial a àmplies zones de Catalunya.
 
Així mateix ha subratllat els valors que encarnen les cooperatives, que posen l’interès col·lectiu per sobre del benefici particular. Uns valors –ha dit, que són “la vostra fortalesa, juntament amb la qualitat dels vostres productes” i ha remarcat que “la idea de cooperativisme no es pot trencar per la crisi”.
 
Finalment, la vicepresidenta també ha explicat que el Govern reconeix la importància del moviment cooperatiu per al desenvolupament de Catalunya, i per això adoptarà les mesures que pugui perquè les cooperatives puguin continuar contribuint al desenvolupament del món rural, al sosteniment del medi ambient i a l’equilibri territorial.
 
Precisament aquest 2012 és l’Any Internacional de les Cooperatives, segons les Nacions Unides, sota el lema Les empreses cooperatives ajuden a construir un món millor. A l’Assemblea hi han assistit prop de 300 persones i a la cloenda també hi han participat l’alcalde de Subirats, Josep Pere Pons, i el president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Pere Colat. També ha assistit el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.