Recerca i Universitats

L'AGAUR aconsegueix la certificació ISO 9001:2008 pel seu sistema de qualitat en la gestió

query_builder   20 juny 2012 12:12

event_note Nota de premsa

L'AGAUR aconsegueix la certificació ISO 9001:2008 pel seu sistema de qualitat en la gestió

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), adscrita a la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha obtingut la certificació ISO 9001:2008 en l’àmbit de la gestió d’ajuts universitaris i subvencions. L’empresa SGS ICS Ibérica, S.A., que atorga la certificació, ha constatat d’una banda que l’activitat de l’AGAUR es regeix per uns procediments sistemàtics, coherents i adaptats als requisits dels clients i, de l’altra, el seu compromís per la millora contínua.
 
La certificació ISO garanteix que el sistema de gestió de la qualitat de l’Agència s’ajusta als principis de qualitat que indica la norma: enfocament al client, per satisfer els seus requisits i complir les seves expectatives; el compromís de la direcció i el seu lideratge; la participació del personal; l’enfocament basat en processos, cercant una major eficàcia en la realització de la seva activitat; i la millora contínua com a objectiu prioritari, entre d'altres.
 
La norma de qualitat ISO 9001:2008, a més, és reconeguda com a estàndard de qualitat en l’àmbit internacional, de manera que la certificació aconseguida servirà a l’AGAUR com a carta de presentació, que acredita la seva cerca de l’excel·lència en la gestió d’ajuts i subvencions.
 
L’AGAUR, amb més de 10 anys d’experiència, ha gestionat beques universitàries per un import de més de 270 milions d’euros. En l’àmbit de recerca, l’Agència ha permès finançar a l’estranger 700 investigadors catalans i incorporar a Catalunya més de 400 investigadors de fora del nostre país.
 
A més, la seva gestió i el seu sistema d’avaluació de la recerca, en què participa més de 4.000 experts, ha possibilitat el reconeixement d’uns 1.300 grups de recerca, dels quals s’han finançat 820. Així mateix, vol esdevenir la institució de referència que impulsi la internacionalització dels agents del sistema de recerca.

1  

Fitxers adjunts

Nota AGAUR ISO

Nota AGAUR ISO
PDF | 268