Polítiques Digitals

Governació resol les convocatòries del programa Feder amb un total de 97 projectes subvencionats

query_builder   20 juny 2012 13:17

event_note Nota de premsa

Governació resol les convocatòries del programa Feder amb un total de 97 projectes subvencionats

Els Fons europeus de desenvolupament regional, Feder, gestionats per la Direcció General d’Administració Local, hi destinaran 24,5 milions d'euros per desenvolupar projectes amb una inversió global de 49 milions d’euros
 
El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha resolt la segona convocatòria dels eixos 2 i 4 del Programa dels Fons europeus per al desenvolupament regional, Feder, per al període 2007-2013, destinada a actuacions que fomentin la rehabilitació de zones industrials i terrenys contaminats, la prevenció de riscos mediambientals i el desenvolupament local i urbà.
 
Al mateix temps, també s’ha resolt la tercera convocatòria de l’Eix 1 del programa Feder a l’àmbit territorial de Lleida, destinada a actuacions relacionades amb l’economia del coneixement i innovació i desenvolupament empresarial.
 
En total, es tracta de 97 projectes, 70 dels quals pertanyen a l’Eix 4 de desenvolupament local i urbà,  23 projectes es corresponen a l’Eix 2 de medi ambient i prevenció de riscos, i 4 dels quals són de l’Eix 1, en l’àmbit de Lleida.
 
Aquestes convocatòries ajudaran a desenvolupar inversions per valor de 49 milions d'euros, dels quals 24,5 provenen dels fons Feder de la Unió Europea. 
Per la seva banda la Diputació de Lleida destina un ajut complementari als projectes seleccionats a l’Eix 1, del 25% de la despesa elegible aprovada, uns 350.000 euros en total.
 
Els 93 projectes seleccionats als eixos 2 i 4 hauran d’estar executats i pagats en data 31 de desembre de 2014, i els 4 projectes de l’eix 1 de Lleida el 31 de desembre del 2013. 
 
Tota la informació dels projectes es pot consultar al DOGC d’avui.