Interior

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat del Vendrell

query_builder   21 juny 2012 20:51

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat del Vendrell

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat del Vendrell, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Benet Jané.
 
El conseller Puig ha reafirmat la col·laboració institucional i la prioritat en polítiques de seguretat entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local del Vendrell, de qui ha dit que “fan molt bona feina”. “El Vendrell té una bona salut des del punt de vista de la seguretat, tenint en compte que és una ciutat amb infraestructures molt importants a nivell de comunicació i amb una intensa activitat turística, social i comercial”, ha dit.
 
Segons ha explicat Puig, “els delictes i les faltes han baixat un 6% en el darrer any en aquest municipi i també s’ha produït una davallada important en els robatoris amb força en domicilis, establiments comercials i en l’interior de vehicles; una tendència que hem de mantenir en els propers temps”, ha afegit el titular d’Interior.
 
Per la seva banda, l’alcalde, que ha agraït l’assistència del conseller, ha anunciat que “les problemàtiques més importants del municipi a nivell de seguretat són el top manta i els robatoris de metalls i cablejats”. Sobre aquesta qüestió, Puig ha explicat que la policia fa inspeccions constants en les deixalleries i que la Generalitat ha iniciat converses amb el Govern de Madrid per endurir les penes per aquesta tipologia de delicte.
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, del director general d’Administració de Seguretat, Andreu Martínez; de la subdirectora territorial del Departament d’Interior a la Catalunya Central, Carme Mansilla, i del subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.