Palau Robert

Alumnes de les escoles de negocis de Harvard i de la London Business School visitaran l'exposició sobre Ferran Adrià el 25 de juny, al Palau Robert

query_builder   22 juny 2012 11:32

event_note Nota de premsa

Alumnes de les escoles de negocis de Harvard i de la London Business School visitaran l'exposició sobre Ferran Adrià el 25 de juny, al Palau Robert

Alumnes de les escoles de negocis de Harvard i de la London Business School visitaran, acompanyats de Ferran Adrià, l’exposició “Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat” el dilluns 25 de juny, a les 20 hores, al Palau Robert. Aquestes escoles i altres considerades entre  les millors escoles de negocis  del món han participat en el concurs “Global Ideas Challange Competition d’elBullifoundation 2011-2012”.
Palau Robert
L’objectiu d’aquest concurs internacional de Telefònica i Ferran Adrià és dissenyar propostes del que ha de ser elBullifoundation a partir del 2014: un centre d’experimentació i d’innovació gastronòmiques que difondrà les seves creacions per Internet. Hi han participat estudiants del programa Master en Business Administrations de les prestigioses escoles de negocis de Harvard Business School, HaasSchool of Business de la Universitat de Califòrnia-Berkeley, Columbia University, London Business School i Esade Business School.
La presentació dels tres treballs finalistes i el nom de l’equip guanyadors es farà a Barcelona el 27 de juny. S’han rebut 31 propostes amb contribucions molt creatives com la utilització de tecnologies rupturistes per a la comunicació d’idees o la posada en funcionament d’àrees i especialitats científiques relacionades amb el concepte d’elBullifoundation. El jurat que ha valorat les idees i propostes dels estudiants està format per destacades personalitats acadèmiques, entre les quals hi ha el premi Nobel d’Economia Joseph Stiglitz; els professors Roberto Álvarez del Blanco, Louis Stern i Russel Winer; Belén Amatriain, en representació de Telefónica; Víctor Mallet, del Financial Times, i el mateix Ferran Adrià.
Amb aquest projecte, Ferran Adrià ha enfortit els lligams i la col·laboració que en els darrers anys manté amb les principals escoles de negocis del món.