Interior

revetlla

Interior reforça totes les seves unitats per garantir la seguretat de cara a la Revetlla de Sant Joan

query_builder   22 juny 2012 14:04

event_note Nota de premsa

Interior reforça totes les seves unitats per garantir la seguretat de cara a la Revetlla de Sant Joan

  • El conseller Puig ha destacat que “el desig del Govern és que la de demà sigui una revetlla viscuda intensament, però de manera responsable i pensant en l’endemà”
Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha explicat avui en roda de premsa, el dispositiu especial que desplega el Departament d’Interior amb motiu de Sant Joan. Aquest dispositiu afecta el Servei Català de Trànsit (SCT), Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i Protecció Civil de la Generalitat, per tal de garantir la seguretat dels ciutadans en la celebració de la revetlla la nit del 23 de juny, en què es registrarà un elevada mobilitat a la xarxa viària de Catalunya.
 
El conseller ha explicat que “tots els dispositius estan preparat per tal de garantir que la revetlla sigui segura i tranquil·la”. Tot i que ha afegit que “tant de bo tot el què hem preparat no s’hagi de fer servir i no haguem de posar en tensió tots els dispositius de vigilància perquè voldria dir que hem hagut d’atendre algun accident o imprudència”.
 
El titular d’Interior ha destacat que “el desig del Govern és que la de demà sigui una revetlla viscuda intensament, però de manera responsable i pensant en l’endemà”.
 
Puig ha insistit en la prudència a l’hora de manipular el material pirotècnic i la importància de la prevenció sobretot en aquelles zones amb boscos i massa forestal a prop, ja que “se’ns presenta una campanya forestal complexa amb un risc d’incendi elevat”.
 
Durant la roda de premsa el conseller també ha explicat que “tots els dispositius de trànsit estan preparats per garantir una operació sortida i retorn de manera esglaonada”. I ha demanat als conductors una “major atenció en la conducció ja que qualsevol distracció pot causar un fatal accident”.
 
Finalment, Puig ha destacat que “la seguretat forma part no només de les administracions sinó també de les actituds i el comportament responsable de tots els ciutadans”. “La col·laboració ciutadana, l’autoprotecció i la corresponsabilitat també són fonamentals, així com les actituds i comportaments que minimitzin el risc” ha insistit.
 
Durant la roda de premsa el conseller ha estat acompanyat del director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio; el director general de la Policia, Manel Prat; el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, i del director general de Protecció Civil, Manel Pardo.
 
 
Adjuntem dossier de premsa amb el dispositiu detallat

1  

Fitxers adjunts

Dossier de premsa amb el dispositiu detallat

Dossier de premsa amb el dispositiu detallat
PDF | 204