Territori

Territori i Sostenibilitat millora l'accés en transport públic a l'Hospital de Palamós

query_builder   22 juny 2012 18:09

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat millora l'accés en transport públic a l'Hospital de Palamós

Imatge
  • El Departament posa en marxa l’1 de juliol 8 noves expedicions diàries per connectar el Baix Empordà amb el centre sanitari.
 
El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, ha presentat avui una nova actuació de millora del transport públic a la comarca del Baix Empordà que s’introduirà a partir de l’1 de juliol.
 
Es tracta del perllongament de la línia que comunica les poblacions de la Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí i Palafrugell, per arribar fins al centre urbà i l’hospital de Palamós, gestionada per l’empresa Sarfa,SL. L’objectiu és potenciar l’accessibilitat amb transport públic a aquest centre sanitari de referència a la comarca, per facilitar la mobilitat sostenible fins a aquest punt estratègic que concentra un important nombre de desplaçaments.
 
8 expedicions diàries fins a l’hospital
 
En aquest sentit, a partir de l’1 de juliol, el Departament de Territori i Sostenibilitat perllonga 8 expedicions diàries, 4 d’anada i 4 de tornada per comunicar Torroella de Montgrí i l’hospital de Palamós (línia 327), passant per Pals, Torrent, Regencós, Begur, Palafrugell, Mont-ras i Vall-llobrega, de dilluns a divendres feiners. Durant els mesos de juliol i agost, aquests serveis també s’oferiran els caps de setmana.
 
D’aquesta manera es millora l’accessibilitat de les poblacions de l’interior del Baix Empordà amb el seu hospital de referència, que actualment acull al voltant de 120.000 visites anuals. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de millora de transport públic del Baix Empordà elaborat pel Departament amb la col·laboració de tots els ens locals.
 
A més, aquestes 8 expedicions connectaran de manera directa i sense transbordament amb 8 expedicions que comuniquen Torroella de Montgrí amb la Bisbal d’Empordà, 4 passant per Parlavà (línia 320) i 4 per Ullastret (línia 321). D’aquesta manera, es dóna accés també a l’hospital de Palamós a altres municipis com Serra de Daró o Corçà.
 
Aquesta actuació comportarà una inversió anual de prop de 27.500 euros, que serà assumida pel Departament de Territori i Sostenibilitat.
 
(Obriu la nota de premsa per veure els quadres d'horaris)

2  

Fitxers adjunts

Fotografia

Fotografia
JPG | 287

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 380