Oficina del President

Mas a Comertia

President Mas: "La nostra responsabilitat és descobrir totes les oportunitats que té el país perquè la gent tingui esperança de cara al futur"

query_builder   25 juny 2012 23:37

event_note Nota de premsa

President Mas: "La nostra responsabilitat és descobrir totes les oportunitats que té el país perquè la gent tingui esperança de cara al futur"

  • El president Mas ha presidit aquesta nit l’acte commemoratiu del 10è aniversari de Comertia, l’associació catalana de l’empresa familiar del comerç
El president ha assistit al 10è aniversari de Comertia, l'associació catalana de l'empresa familiar del comerç
El president ha assistit al 10è aniversari de Comertia, l'associació catalana de l'empresa familiar del comerç
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta nit, en referència a iniciatives com l’Eurovegas, que “l’important és que la gent de dins i de fora consideri que aquest país té atractiu per fer coses i tirar endavant projectes”. En el context de crisi actual, el cap de l’Executiu ha destacat que la “nostra contribució a la societat d’avui, la nostra responsabilitat, és descobrir totes les oportunitats que té Catalunya perquè tota aquella gent que ho està passant malament tingui una mica d’esperança de cara al futur”.
 
El president de la Generalitat ha ressaltat que tots som conscients dels temps complicats que travessem, però que “no ens hem de recrear tant en les dificultats actuals”, sinó que la contribució d’aquells que tenen responsabilitats en el país ha de ser “dedicar el temps i les energies a veure què podem fer per descobrir aquestes oportunitats, que hi són”. Una responsabilitat, ha dit, que ha de tenir “el món del comerç, l’empresa, el turisme i la indústria”, però també “les institucions i la política”.
 
El president ha fet aquestes declaracions en el marc del sopar commemoratiu del 10è aniversari de Comertia, l'associació catalana de l'empresa familiar del comerç, que ha tingut lloc a l’Hotel Grand Marina.
 
L’acte d’aquesta nit, sota el nom de “10 anys compartint”, ha comptat també amb la presència de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, del conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i del president de Comertia, Jordi Tarragona, entre d’altres.
 
En el seu discurs, el president ha destacat que en aquests deu anys l’entitat ha demostrat que és “un projecte d’utilitat i de coherència” i que el fet de penedir-se més d’allò que no han fet que d’allò que han fet “demostra una determinada mentalitat i actitud”.
 
Davant de destacats empresaris del sector a Catalunya, el president ha emfatitzat el fet que “l’empresa familiar catalana té horitzons molt amplis i no pas la vocació de quedar-se a casa”, i ha defensat que “sempre hi ha d’haver voluntat de créixer, d’anar endavant i d’expansionar-se, sigui el moment que sigui”.
 
En el decurs de la cerimònia s’han entregat els reconeixements als socis que han celebrat deu anys a l’associació i hi ha hagut unes paraules dels quatre presidents que han liderat l’entitat al llarg de la seva història, valorant la bona trajectòria assolida.
 
Comertia agrupa avui 58 empreses de fabricació al detall, que sumen al voltant de 4.800 punts de venda per tot l’Estat espanyol i donen feina, de forma directa, a més de 42.000 persones.

1  

Imatges

Discurs del president

Discurs del president 379