Justícia

El taller de cuina del Centre Educatiu Can Llupià guanya el primer premi del jurat en un concurs internacional celebrat a França

query_builder   26 juny 2012 14:06

event_note Nota de premsa

El taller de cuina del Centre Educatiu Can Llupià guanya el primer premi del jurat en un concurs internacional celebrat a França

Una delegació del Centre Educatiu Can Llupià ha participat en la 15a edició del concurs internacional de cuina Parcours du goût, celebrat aquest cap de setmana a Poo (França). El grup ha estat distingit amb el primer premi del jurat per la seva proposta en representació de Catalunya.
 
El Parcours du goût és un certamen culinari organitzat per la Protecció Judicial de la Joventut, dependent del Ministeri de l’Interior de França, en el qual participen joves amb els seus monitors de cuina, educadors i cuiners professionals. El concurs és un esdeveniment públic, amb l’objectiu de destacar les habilitats i coneixements culinaris dels joves i aprofundir en aquest aprenentatge com a forma de reinserció.
 
Cada equip participant executa en directe una recepta i, a més, ha de representar la seva regió mitjançant la personalització d’un estand i l’oferiment de degustacions durant els dos dies que la fira gastronòmica és oberta al públic.
 
Aquest és el tercer any que el Centre Educatiu Can Llupià participa en el concurs com a representant dels centres educatius de justícia juvenil de Catalunya. La delegació ha estat formada per un coordinador del Centre, una educadora, la monitora del taller de cuina i tres joves del Centre que participen en aquest taller. A més del primer premi del jurat, la proposta del Centre català va aconseguir també el premi a la participació estrangera.