Delegació a les Terres de l'Ebre

L'Ametlla de Mar acull la primera prova de la VIII Lliga de Muletes de les Terres de l'Ebre

query_builder   25 juny 2012 12:33

event_note Nota de premsa

L'Ametlla de Mar acull la primera prova de la VIII Lliga de Muletes de les Terres de l'Ebre

  • 8 entitats participen en les 6 regates programades en aquesta edició de la Lliga
  • La Lliga de Muletes de les Terres de l’Ebre s’introdueix a les xarxes socials: twitter, facebook i el blog permetran seguir al moment les diverses curses
En aquesta 8a edició de la Lliga de Muletes de les Terres de l’Ebre, que se celebrarà del 30 de juny al 6 d’octubre, hi participaran un total de 8 clubs de rem i clubs nàutics en les 6 regates programades. La primera de les quals tindrà lloc aquest proper dissabte a les 19.30h a l’Ametlla de Mar.
Enguany, s’ha afegit a la participació dels equips de La Cala, Tortosa, Amposta, Móra d’Ebre, La Ràpita i el Xino-Xano de Deltebre, el recentment creat Club Rem Delta de St. Jaume d’Enveja, que també seran organitzadors d’una regata el 21 de juliol. A més a més, dels equips ebrencs aquesta edició compta novament, com els darrers anys, amb la participació del Club Nàutic Cambrils.
La novetat més destacada d’aquesta 8a edició és la introducció de les TIC en el seguiment d’aquesta Lliga de Muletes, que ha estat possible “gràcies a la implicació de tots els equips participants, que han fet les seves aportacions i als quals cal agrair-los l’interès, com també el suport que rebem de la Federació Catalana de Rem” – ha valorat la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny. D’aquesta manera, es pot conèixer la història de les muletes, a través dels vídeos i imatges, i fer un seguiment directe del calendari de les competicions; les classificacions i resultats al moment de cadascuna de les regates o fer aportacions individuals mitjançant el bloc (lligamuletesttee.blog.cat), el facebook (Lliga de Muletes de les Terres de l’Ebre) i el twitter (LligaMuletesTTEE).
L’objectiu principal de la Lliga de Muletes de les Terres de l’Ebre és potenciar l’ús d’aquestes embarcacions tradicionals al territori en els àmbits esportiu, sociocultural i turístic. En aquesta línia, Cinta Espuny ha explicat que “s’ha aconseguit creat una xarxa participativa entre els clubs nàutics i de rem, que comparteixen una forma de navegació i, a més a més, constatem cada any l’augment de l’interès del sector femení per aquest esport i divertiment”.
Concretament, el calendari d’aquesta VIII Lliga de Muletes de les Terres de l’Ebre és:
  • Dissabte 30 de juny a l’Ametlla de Mar 
  • Dissabte 21 de juliol a St. Jaume d’Enveja
  • Dissabte 18 d’agost a Móra d’Ebre
  • Dissabte 8 de setembre a Deltebre
  • Dissabte 22 de setembre a Amposta
  • Dissabte 6 d’octubre a Tortosa

1  

Imatges

Cartell de la VIII Lliga de Muletes de les Terres de l'Ebre

Cartell de la VIII Lliga de Muletes de les Terres de l'Ebre 121