Interior

Interior i l'Ajuntament de Palafrugell acorden habilitar oficines per recollir denúncies a les platges del municipi

query_builder   27 juny 2012 15:38

event_note Nota de premsa

Interior i l'Ajuntament de Palafrugell acorden habilitar oficines per recollir denúncies a les platges del municipi

  • Aquest és un dels acords als que han arribat avui el conseller d'Interior, Felip Puig, i l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, en la Junta de Seguretat Local
 
FOTO
Els banyistes de les platges de Palafrugell, Tamariu, Llafranc i Calella podran presentar denúncies a les oficines de turisme que hi hagi prop de mar si pateixen algun robatori o agressió en aquestes zones. Aquest és un dels acords als quals han arribat avui el conseller d'Interior, Felip Puig, i l'alcalde del municipi, Juli Fernández, en el decurs de la reunió de la Junta de Seguretat Local. I en aquesta línia, Alcalde i Conseller també han anunciat habilitar oficines d’atenció al ciutadà per tal de poder recollir denuncies i d'aquesta manera "evitar duplicitats".
 
Tal i com ha explicat el conseller, "estem treballant conjuntament en la línia del que ens demana la gent: patrullatges conjunts". "La bona feina que s’està fent al municipi de col·laboració entre policia local i Mossos d'Esquadra" ha permès treure una "bona nota en seguretat" en un municipi d’afluència massiva en època d'estiu. Puig ha explicat que hi ha hagut "una disminució de prop d'un 4% de les infraccions penals, un 6% dels delictes, però, en canvi han augmentat els delictes contra patrimoni".
 
"Estem demostrant que el nostre plantejament de construir un sistema únic de policia amb els dos cossos s’està demostrant i s’està fent bé", ha reblat el conseller . "És evident que no podem baixar la guàrdia però els indicadors de seguretat s'estan mantenint en una tendència positiva"
 
Per la seva banda, l'alcalde ha afirmat que, "en moments difícils, cal anar per la coordinació, la suma d'esforços i compartir elements materials i humans". Segons ell, això "és el que la gent ens demana, la policia al carrer, la policia de proximitat", ha afegit.