Servei Català de Trànsit

Dissabte, 30 de juny, a les 11.00 h a l'AP-7, pk 6,5 sentit sud (La Jonquera- Porta Catalana)

Presentació del dispositiu "Pas de l'estret" per garantir la seguretat dels vehicles que viatgen al nord d'Àfrica

query_builder   28 juny 2012 11:49

event_note Nota de premsa

Dissabte, 30 de juny, a les 11.00 h a l'AP-7, pk 6,5 sentit sud (La Jonquera- Porta Catalana)

Presentació del dispositiu "Pas de l'estret" per garantir la seguretat dels vehicles que viatgen al nord d'Àfrica

 
El Servei Català de Trànsit i la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra presentaran el proper dissabte, 30 de juny, a les 11.00 h, a l’AP-7, pk 6,5 sentit sud (La Jonquera- Porta Catalana), el dispositiu “Pas de l’estret”. L’inspector Pedro Castrejón, cap de l’àrea regional de trànsit dels Mossos d’Esquadra de Girona, facilitarà els detalls d’aquest operatiu que té per objectiu prevenir i reduir conductes de risc entre aquells viatgers que es desplacen en direcció en nord d’Àfrica i evitar d’aquesta manera accidents de trànsit.
 
A l’acte també hi assistiran, Miquel Camacho, director de Xarxa AP-7/AP-2 d’Abertis autopistas, Rafael Brosa, responsable d'emergències de la demarcació de Girona de la Creu Roja i  Erika Esteve, responsable del Centro de Hostelería de Áreas, organismes i entitats que col·laboren en aquesta acció.
 
En l’atenció als mitjans es distribuiran unes imatges sobre la fase prèvia informativa d’aquest operatiu que les ART i les oficines de Relacions amb la Comunitat (ORC) dels Mossos d’Esquadra han dut a terme per comunicar la realització d’aquests controls policials preventius a col·lectius i entitats del territori que es puguin veure afectats pel dispositiu ‘Pas de l’estret’. Les imatges concretament són l’enregistrament d’una una xerrada dels Mossos d’Esquadra a un centre de culte de Manresa (mesquita Al Fatah), el passat 15 de juny. També s’inclouen declaracions del sotsinspector Avelí Garcia i l’ agent Joan López, ambdós de l’ART Central.
 
 
TEMA: Control i presentació del dispositiu “Pas de l’estret”
DIA: dissabte, 30 de juny de 2012
HORA: 11.00 h
LLOC: AP-7, pk 6,5 sentit sud (La Jonquera- Porta Catalana)
 
IMPORTANT: Els mitjans gràfics han d’omplir el formulari que s’adjunta per tal de tenir autorització per poder filmar dins l’àrea de servei on es fan els controls. Heu d’enviar-lo al fax 938458036, o  bé escanejar-lo i remetre’l per e-mail a  cap.operacions@abertisautopistas.com
 

2  

Fitxers adjunts

CONVOCATÒRIA DE PREMSA EN PDF

CONVOCATÒRIA DE PREMSA EN PDF
PDF | 53

PERMÍS FILMACIÓ

PERMÍS FILMACIÓ
DOC | 158