Interior

El secretari general d'Interior es reuneix amb la ministra d'Estat d'Afers Consulars del Canadà

query_builder   28 juny 2012 13:09

event_note Nota de premsa

El secretari general d'Interior es reuneix amb la ministra d'Estat d'Afers Consulars del Canadà

Foto
El secretari general del Departament d’Interior, Xavier Gibert, s'ha reunit aquest matí amb la ministra d’Estat d’Afers Consulars del Canadà, Diane Ablonczy.
 
En la trobada, la ministra ha agraït al Govern de la Generalitat la seva dedicació per reduir els robatoris i furts que afecten als turistes canadencs que visiten Catalunya.
La delegació canadenca també ha informat al secretari que la ciutat de Barcelona està creixent com a destinació per als turistes canadencs i que el número de vols directes durant la temporada alta segueix en augment. 
 
En aquest sentit, el secretari general d'Interior ha valorat el que significa el sector turístic en la economia del país i ha mostrat especial interès en l'increment de la seguretat a Catalunya per garantir les millors condicions possibles tant pels ciutadans catalans com pels estrangers. 
 
La ministra anava acompanyada de l'ambaixador de Canadà a Espanya, Graham Shantz, el cònsol de Canadà a Barcelona, Christine Laberge, el director general d´Assumptes Consulars, Marc Vidricaire, i Assumptes Parlamentaris / Assessora de Gestió d´Assumptes per a Europa al Ministeri de Relacions Exteriors (Amèriques i Assumptes Consulars), Amanda Murphy.
 
Per part del Govern català, a la trobada també hi ha assistit el director general de Relacions Exteriors, Francesc de Paula Gambús.