Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El conseller Pelegrí assisteix als actes organitzats pels pescadors de Vilanova i la Geltrú amb motiu de la festivitat de Sant Pere

query_builder   29 juny 2012 12:27

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí assisteix als actes organitzats pels pescadors de Vilanova i la Geltrú amb motiu de la festivitat de Sant Pere

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat de la directora general de Pesca i Afers Marítims, Mercè Santmartí, ha assistit avui als actes organitzats per la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú amb motiu de la festivitat de Sant Pere, patró dels pescadors.
Un moment de l'acte
El conseller Pelegrí en un moment dels actes
Així, el conseller Pelegrí ha participat en la missa cantada, celebrada en la parròquia de la Immaculada Concepció, i en els homenatges als morts a la mar i als pescadors jubilats i a les vídues, que han tingut lloc al port.
 
En el decurs d’una breu intervenció, el conseller ha mostrat “el meu reconeixement a tots els pescadors d’aquesta confraria, als que encara exerciu, als que ho heu fet molt anys i a aquells que, per desgràcia van morir mentre pescaven i a les seves vídues. Entre tots heu fet que la confraria de pescadors de Vilanova sigui exemplar”.
 
Pelegrí ha afegit que “com a Govern volem que en el futur continueu vivint de la mar i per la mar. Aquest objectiu requereix la participació de tots i, en particular, de la capacitat d’adaptació de les confraries als nous temps. I per acabar ha manifestat  que “us insto a continuar treballant per al sector. Jo, com a conseller del ram, us avanço el meu compromís per aconseguir que la viabilitat socioeconòmica de la pesca no sigui una fita cada vegada més apartada de la realitat”.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Moment dels actes

Moment dels actes
JPG | 255