Bombers

Els Bombers treballen en un incendi forestal a Súria (Bages)

També treballen per apagar un foc que crema un camp abandonat a Gurb

query_builder   30 juny 2012 14:29

event_note Nota de premsa

Els Bombers treballen en un incendi forestal a Súria (Bages)

També treballen per apagar un foc que crema un camp abandonat a Gurb

  
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 12.38 hores d’aquest migdia, d’un incendi forestal al terme municipal de Súria, a la zona de l’Obaga de Can Ribera. El foc afecta una zona forestal a prop de la carretera C-55 a l’alçada aproximada del punt quilomètric 48 que, en aquests moments, i segons informa el Servei Català de Trànsit, no pateix cap afectació viària.
 
Fins al lloc s’han mobilitzat una dotzena de dotacions terrestres amb el suport de cinc mitjans aeris (un helicòpter de comandament, tres de bombarders i dos avions de vigilància i atac).
 
D’altra banda, els Bombers treballen també en l’extinció d’un foc que afecta uns camps al costat de la carretera C-17, a l’alçada del punt quilomètric 61, al terme municipal de Gurb. En aquests moments hi ha treballant quatre dotacions terrestres. Segons informa el Servei Català de Trànsit, la carretera BV-4316 està tallada en els dos sentits de la marxa i a la C-17 es dóna pas alternatiu.
 
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté en alerta el Pla especial d'emergències per incendis forestals INFOCAT.
`