Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge lliura 13 pisos amb protecció oficial a Mollerussa

· Ahir es van lliurar un habitatge a Alcarràs i un a Alguaire, i demà està previst que s'entreguin les claus d'un pis a Solsona.

query_builder   3 juliol 2012 13:07

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge lliura 13 pisos amb protecció oficial a Mollerussa

· Ahir es van lliurar un habitatge a Alcarràs i un a Alguaire, i demà està previst que s'entreguin les claus d'un pis a Solsona.

Foto lliurament Mollerussa
La directora dels Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat a Lleida de la Generalitat de Catalunya, Dolors Tella, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, han lliurat avui les claus de 13 pisos amb protecció oficial a Mollerussa (Pla d’Urgell). Ha assistit també a l’acte de lliurament la cap del servei territorial d’Habitatge a Lleida, Rosa Loncà. Les normes ofereixen noves condicions d’accés, ja que formen part del Pla de xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat i que gestiona l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Els pisos estan situats al camí Vell de Miralcamp en un solar municipal on hi havia l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i són de lloguer amb opció de compra. N’hi ha 12 de tres dormitoris i un de dos dormitoris que és adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. La superfície oscil·la entre els 64,34 m2 i els 77,79 m2 i tots tenen una plaça d’aparcament vinculada. El preu mensual del lloguer va de 244,99 a 287,84 euros, més despeses de comunitat i IBI.
 
Les persones adjudicatàries signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.
 
Lliuraments a les comarques de Lleida
 
Ahir es va lliurar un habitatge a Alcarràs situat al carrer d’Ernest Lluch, que té 3 dormitoris en una superfície de 70m2, el preu mensual del lloguer és de 305 euros. El pis lliurat ahir a Alguaire està situat al carrer Merlí i té dues habitacions en una superfície de 50 m2  i el preu mensual és de 157 euros. Per demà està previst que es lliuri un pis a Solsona, que està situat a la plaça dels Països Catalans i té dues habitacions en una superfície de 68 m2 i el preu mensual del lloguer és de  250 euros.
 
 
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar al mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables per a la ciutadania, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.

1  

Imatges

Foto lliurament Mollerussa

Foto lliurament Mollerussa 447

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Mollerussa

Nota de premsa Mollerussa
PDF | 49