Agència de l'Habitatge de Catalunya

Assignats 53 pisos amb protecció oficial a Tarragona

query_builder   5 juliol 2012 14:12

event_note Nota de premsa

Assignats 53 pisos amb protecció oficial a Tarragona

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adjudicat avui 53 pisos amb protecció oficial de lloguer i de lloguer amb opció de compra a la ciutat de Tarragona. Es troben situats a diferents promocions i s’inclouen en el Pla de xoc per adjudicar els habitatges desocupats de la Generalitat.
Del total de pisos, 38 són de lloguer amb opció de compra, cosa que significa que les persones adjudicatàries signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Si opta per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podrà donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades. Els habitatges tenen una superfície útil de 51 m2 a 90 m2, una renda mensual de 217 euros a 346 euros i la majoria disposen d’una plaça d’aparcament vinculada.
 
La resta de pisos, 15, s’ofereixen en règim de lloguer, tenen una superfície de 52 m2 a 73 m2, i unes quotes mensuals de 99 euros a 139 euros.
 
Mesures del Pla de xoc
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té com a objectiu assignar uns 3.000 habitatges desocupats del parc públic de la Generalitat. Les mesures més rellevants del Pla són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS TARRAGONA

NP PISOS TARRAGONA
PDF | 160