Agència de l'Habitatge de Catalunya

Lliurats 13 pisos amb protecció oficial a la Ciutat Judicial de l'Hospitalet de Llobregat

query_builder   5 juliol 2012 13:52

event_note Nota de premsa

Lliurats 13 pisos amb protecció oficial a la Ciutat Judicial de l'Hospitalet de Llobregat

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat 13 pisos amb protecció oficial de lloguer situats a l’avinguda Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), a la promoció Ciutat Judicial. Els pisos formen part del Pla de xoc per oferir els habitatges desocupats de la Generalitat amb millors condicions d’accés.
 
La promoció compta amb un total de 128 pisos amb protecció oficial, dels quals sis estan reservats a la Mesa Social de l’Ajuntament de l’Hospitalet. A principis del mes de juny, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ja va lliurar 41 pisos del mateix edifici.
 
Tots els habitatges són de lloguer, amb un preu mensual d’entre 205 euros i 261 euros, més despeses de comunitat i IBI. N’hi ha 96 d’un dormitori, amb una superfície entre 36,3 m2 i 37,8 m2, 28 de dos dormitoris que tenen una superfície de 46 m2, i quatre adaptats per a persones amb mobilitat reduïda que tenen un dormitori i estan situats a la primera planta del bloc. Els habitatges estan destinats a joves i famílies del municipi amb una unitat de convivència mínima de 3 persones. La resta de pisos pendent de lliurament s’anirà adjudicant en els propers mesos donant impuls a la llista d’espera.
                                                                      
Pla de xoc per adjudicar 3.000 pisos desocupats
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té com a objectiu assignar uns 3.000 habitatges del parc públic de la Generalitat que estan buits. Les mesures més rellevants del Pla són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.

1  

Fitxers adjunts

NP LLIURAMENT PISOS L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

NP LLIURAMENT PISOS L'HOSPITALET DE LLOBREGAT
PDF | 161