Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura 7 pisos al Vendrell

query_builder   6 juliol 2012 13:27

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura 7 pisos al Vendrell

Imatge del lliurament de pisos al Vendrell
El secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, i l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, han lliurat avui 7 pisos amb protecció oficial al Vendrell (Baix Penedès). Els habitatges s’inclouen en el Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per oferir els pisos desocupats de la Generalitat amb millors condicions d’accés i es troben en diferents promocions.
 
Al carrer Narcís Monturiol, s’han lliurat sis habitatges de lloguer, d’un i dos dormitoris, una superfície de 37,4 m2 a 55 m2 i una plaça d’aparcament vinculada. La renda mensual és de 164 euros a 181,5 euros, més l’import de les despeses comunitàries, de 18 euros a 34 euros. `
 
L’altre pis és de lloguer amb opció de compra. Es troba al carrer Pere Quart, té una superfície aproximada de 90 m2 i un preu de 342 euros. En aquest cas, l’opció de compra permet a les persones adjudicatàries signar un contracte d’arrendament per 10 anys i, dins d’aquest termini, disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat abonada.
                                                                      
Pla de xoc per adjudicar 3.000 pisos desocupats
 
El Pla de xoc té com a objectiu assignar uns 3.000 habitatges del parc públic de la Generalitat que estan buits. Les mesures més rellevants del Pla són les següents:
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.

1  

Imatges

IMATGE LLIURAMENT EL VENDRELL

IMATGE LLIURAMENT EL VENDRELL 252

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS EL VENDRELL

NP PISOS EL VENDRELL
PDF | 161