Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge assigna 29 pisos amb protecció oficial a les Terres de l'Ebre

query_builder   9 juliol 2012 13:55

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge assigna 29 pisos amb protecció oficial a les Terres de l'Ebre

L’Agència de l’Habitatge ha assignat avui 18 habitatges a l’Ampolla i 11 a Tortosa. Els pisos formen part del Pla de xoc per oferir els habitatges desocupats de la Generalitat amb millors condicions d’accés.
A l’Ampolla (Baix Ebre) els habitatges són de lloguer amb opció de compra i estan situats al carrer de Gregal, a la promoció d’habitatges de Cap Roig II. Els pisos tenen tres dormitoris en una superfície de 72,31m2 a 75,18m2 i el preu mensual del lloguer és de 241,23 a 252 euros, més despeses de comunitat i IBI. Tots els habitatges tenen una plaça d’aparcament i un traster vinculats.
 
A Tortosa (Baix Ebre)  hi ha quatre pisos de lloguer i set de lloguer amb opció de compra i estan tots situats a l’avinguda Remolins. N’hi ha de  dues i tres habitacions i una superfície útil entre  52,46 m2 i 84,42 m2. El preu mensual del lloguer és de 164,30 a 309,40 euros. A tots els preus cal afegir les despeses de comunitat i l’IBI. Els pisos de lloguer amb opció de compra tenen plaça d’aparcament vinculada i alguns tenen també traster.
 
Les persones adjudicatàries de pisos de lloguer amb opció de compra signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Si opta per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podrà donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.
 
Mesures del Pla de xoc
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té com a objectiu assignar uns 3.000 habitatges desocupats del parc públic de la Generalitat. Les mesures més rellevants del Pla són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Terres de l'Ebre

Nota de premsa Terres de l'Ebre
PDF | 42