Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Departament impulsa la projecció del conjunt del sector

query_builder   10 juliol 2012 11:57

event_note Nota de premsa

El Departament impulsa la projecció del conjunt del sector

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha convocat els ajuts per al foment d’actuacions de projecció, difusió, promoció i internacionalització dels sectors agrari, pesquer, forestal i alimentari, corresponents a l’any 2012, i n'ha aprovat les bases reguladores, com va publicar ahir el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). El termini de presentació de sol·licituds és d’un mes.
 
El DAAM té com a objectiu, entre d’altres, fomentar la realització d’actuacions que tinguin com a finalitat promoure les activitats que facilitin la projecció, difusió, promoció i internacionalització del conjunt dels sector, i per a aconseguir-ho considera convenient establir una línia d’ajuts per a donar suport a aquest tipus d’actuacions de les entitats locals i entitats sense ànim de lucre. Excepcionalment, també en poden ser beneficiàries les persones que, amb iniciatives de caràcter privat, realitzin actuacions subvencionables en les quals s’evidenciï que suposen un benefici col·lectiu, tant a nivell social com sectorial.
 
Aquests ajuts, per un import de 500.000 euros a càrrec del DAAM, tenen caràcter de subvenció aplicable a les despeses ocasionades per al foment d’actuacions detallades a les bases reguladores, per un import màxim de 10.000 euros per persona beneficiària, i un límit màxim del 80% del pressupost aprovat.