Interior

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Pineda de Mar

query_builder   11 juliol 2012 12:09

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Pineda de Mar

FOTO
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Pineda de Mar, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Xavier Amor.
 
Pel que fa als resultats delinqüencials, Puig ha explicat que “són més que satisfactoris, amb una tendència a l’estabilitat però la bona eficàcia policial i la col·laboració entre Policia Local i els Mossos d’Esquadra, en els propers mesos, permetrà anar reduint el nombre de delictes i faltes i també que els ciutadans percebin aquesta sensació de seguretat”.
 
Segons ha puntualitzat el conseller “aquests bons resultats són conseqüència d’aquest  model de col·laboració policial que té Pineda de Mar i del projecte de policia de proximitat que és el que necessitem anar implantant a tot el país”.
 
Felip Puig ha explicat  també que aquest estiu s'ha reforçat amb un 25% el nombre d’efectius al municipi.
 
Per la seva banda, l’alcalde, que ha agraït la presència del conseller, ha qualificat també de “molt estreta, la col·laboració entre Policia Local i Mossos d’Esquadra”. Amor ha explicat que aquest estiu “es faran patrulles mixtes i plans especials policials i que s’obriran dues oficines al barri del Carme i al barri del Poblenou”.
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i del subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.