Bombers

Controlat el foc que ha cremat una nau industrial a Castellterçol

query_builder   11 juliol 2012 13:49

event_note Nota de premsa

Controlat el foc que ha cremat una nau industrial a Castellterçol

  • Continuen les tasques d’extinció de l’incendi a Sant Feliu Sasserra
  • Els Bombers han treballat en un incendi de vegetació a Espolla (Alt Empordà) que ja es troba en fase de control
Els Bombers de la Generalitat han controlat, a les 13.00 hores, l’incendi que ha cremat totalment una nau industrial a la carretera de Granera, a Castellterçol.
 
La nau, que es dedica a la fabricació de neules i torrons, té una superfície de 2.500 m² .
 
Un dispositiu dels Bombers continuarà a la zona fent tasques d’inspecció i remullant els punts calents. A més, s’està gestionant la incorporació de màquines retroexcavadores per poder remoure la gran quantitat de runa que hi ha perquè els Bombers puguin remullar les restes.
 
Els 20 veïns continuen desallotjats. Els seus domicilis es troben a un carrer per a vianants que estar a tocar d’una de les façanes laterals de la indústria. A més el fum afecta tota aquella zona amb la qual cosa es manté el desallotjament preventiu.
 
D’altra banda, quatre dotacions dels Bombers continuen remullant la zona i repassant el perímetre afectat per l’incendi de vegetació a Sant Feliu Sasserra. Cal recordar que segons informa el cos d’Agents Rurals el foc ha cremat 4’2 hectàrees de vegetació agrícola (80%) i forestal (20%).
 
A més, a les 12.20 hores els Bombers han estat alertats d’un incendi de vegetació al costat de la carretera GiP-6021, a l’alçada del punt quilomètric 9’3, al terme municipal d’Espolla (Alt Empordà). En un primer moment s’han mobilitzat 13 dotacions terrestres i dos helicòpters però un cop el foc ha entrat en fase de control, als volts de les 13.00 hores, els mitjans s’han retirat i s’han quedat remullant la zona tres dotacions terrestres i un helicòpter bombarder.
 
Segons les darreres informacions el foc hauria cremat 1 hectàrea de vegetació.