Bombers

Els Bombers continuen treballant per acabar de controlar l'incendi forestal a Vilaverd (Conca de Barberà)

query_builder   12 juliol 2012 07:49

event_note Nota de premsa

Els Bombers continuen treballant per acabar de controlar l'incendi forestal a Vilaverd (Conca de Barberà)

  • Segons informa el Servei Català de Trànsit s’ha restablert la circulació a totes les carreteres que s’havien vist afectades pel foc
  • Els Bombers han treballat també, aquesta matinada, en l’incendi a una casa de Granollers amb tres intoxicats lleus
 
  
Una trentena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat continuen treballant per acabar de controlar l’incendi que afecta, des d’ahir la tarda, el terme municipal de Vilaverd. Al llarg del matí està previst que s’afegeixin si és necessari, a les tasques d’extinció, els mitjans aeris. Cal recordar que el foc, des d’ahir els volts de les 21.30 hores, es troba en fase de control.
 
Durant la nit els efectius han estat treballant, sobretot, repassant el perímetre, tant amb línies d’aigua com amb eines manuals. Aquesta nit ha plogut una mica a la zona, però està previst que al matí hi hagi vent de mestral, amb la qual cosa els Bombers acabaran de repassar i apagar bé els punts calents, sobretot del perímetre, per evitar qualsevol revifada.
 
Les estimacions fetes pel cos d’Agents Rurals parlen d’una superfície afectada superior a les 30 hectàrees, principalment de zona boscosa.
 
El Servei Català de Trànsit informa que ja s’ha restablert la circulació a totes les carreteres que s’havien vit afectades pel foc.
 
Tres persones intoxicades lleus en l’incendi a una casa de Granollers (Vallès Oriental)
 
A les 02.54 hores d’aquesta matinada, els Bombers han estat alertats d’un incendi en una casa del carrer Carles Riba, número 20, a Granollers.
 
Fins al lloc s’han desplaçat tres dotacions (una bomba rural pesant, una bomba urbana pesant i l’autoescala) que a les 03.19 hores ja donaven el foc per apagat. En aquests moments ja està extingit i els Bombers ja s’han retirat de la zona.
L’incendi ha cremat la zona del bany  i ha afectat armaris, parets, sostre, finestres i portes.
 
Tres persones han resultat intoxicades de caràcter lleu i han estat traslladades, pel Sistema d’Emergències Mèdiques, a l’Hospital de Granollers. A més, i com a mesura preventiva, s’han desallotjat 10 veïns dels immobles dels números 18, 20 i 22.
 
Fins al lloc també s’han desplaçat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i efectius de la policia local, entre d’altres.