Bombers

Els Bombers treballen en un nou incendi fora del perímetre afectat a Vilaverd (Conca de Barberà)

query_builder   12 juliol 2012 15:14

event_note Nota de premsa

Els Bombers treballen en un nou incendi fora del perímetre afectat a Vilaverd (Conca de Barberà)

  • Protecció Civil ha emès una prealerta del pla INFOCAT que afecta 8 comarques
  • El Servei Català de Trànsit informa que la carretera TV-7042 està tallada en sentit oest
 Els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció d’un nou focus a 100 metres del perímetre de l’incendi que va haver ahir a Vilaverd.
 
Al dispositiu d’una vintena de dotacions terrestres que hi havia a la zona, s’estan afegint uns vint vehicles més i 13 dotacions aèries.
 
Aquest focus es troba entre les carreteres C-240a i TV-7042, a la zona del Pla d’En Viver.
 
En aquest sentit, el Servei Català de Trànsit informa que la carretera TV-7042 està tallada en sentit oest, al terme municipal de Montblanc.
 
Com a mesura preventiva s’ha demanat el desallotjament de les cases que es troben entre els quilòmetres 10 i 11 de la carretera TV-7042,. S’han desallotjat també 3 persones que habitaven en cases properes a la carretera i a prop també de les basses on els helicòpters carreguen aigua.
 
Fins al lloc s’han desplaçat vuit patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, amb caràcter preventiu, i efectius de la Policia Local, entre d’altres.
 
La Direcció General de Protecció Civil ha emès aquest matí una prealerta del pla Infocat per risc d’incendi a 8 comarques de la Catalunya Central, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre. Aquestes comarques són: Anoia, Segarra, Alt Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre, Terra Alta i Baix Ebre.
`