Oficina del President

El president amb els alcaldes

El president Mas s'informa de primera mà amb els alcaldes de l'Alt Urgell sobre el dia a dia de la comarca

query_builder   13 juliol 2012 17:26

event_note Nota de premsa

El president Mas s'informa de primera mà amb els alcaldes de l'Alt Urgell sobre el dia a dia de la comarca

El president amb els alcaldes de l'Alt Urgell assistents a la reunió
El president amb els alcaldes de l'Alt Urgell assistents a la reunió
Els alcaldes de l'Alt Urgell han informat avui, divendres,el president de la Generalitat, Artur Mas, sobre els principals temes d'interès de la comarca,en el decurs de la trobada que han mantingut aquest matí a la Seu d'Urgell. Artur Mas, que hi ha asssistit acompanyat del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, ha intercanviat impressions amb els edils, que l'han posat al dia d'aquells temes que afecten l'àmbit municipal i comarcal.
 
Aquesta sessió de treball s'emmarca en la visita oficial que el cap de l'Executiu fa des d'ahir al vespre a aquesta àrea dels Pirineus. Ja ahir a la nit el president, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, va inaugurar el Festival de Música Antiga dels Pirineus.
 
L'agenda del cap de l'Executiu per la comarca ha continuat, després de la reunió amb els alcaldes, amb una visita institucional al municipi d'Alàs i Cerc. El president s'ha reunit amb l'alcalde d'aquesta població, Bertomeu Majoral, qui li ha explicat els projectes futurs del consistori.
 
Durant la seva visita a Alàs i Cerc, el president s'ha reunit també amb els responsables de la Fundació privada Integra Pirineus, una entitat d'inserció social i laboral de persones en situació o risc d'exclusió social. Aquesta Fundació està desenvolupant en aquest municipi tasques forestals dins del marc d'un projecte de neteja de boscos i prevenció d'incendis forestals i l'ús energètic de la biomassa.
 
Un cop finalitzada aquesta visita, el president de la Generalitat s'ha desplaçat a Oliana per presidir l'acte commemoratiu del 50è aniversari de l'empresa Taurus.

3  

Imatges

El president saludant nens del municipi d'Alàs i Cerc

El president saludant nens del municipi d'Alàs i Cerc 713

El president saludant els treballadors de la Fundació Integra Pirineus

El president saludant els treballadors de la Fundació Integra Pirineus 1043

El president amb els alcaldes de l'Alt Urgell

El president amb els alcaldes de l'Alt Urgell 603