Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 13 al 15 de juliol

Fins a les 20.00 hores d'aquest diumenge, s'han registrat dos accidents de trànsit mortals amb 2 morts i 1 ferit lleu a la xarxa viària interurbana

query_builder   15 juliol 2012 20:07

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 13 al 15 de juliol

Fins a les 20.00 hores d'aquest diumenge, s'han registrat dos accidents de trànsit mortals amb 2 morts i 1 ferit lleu a la xarxa viària interurbana

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana de Catalunya ha registrat 2 accidents mortals amb 2 morts i 1 ferit lleu aquest cap de setmana, des de les 15.00 h del divendres dia 13 de juliol fins a les 20.00 h d’avui diumenge 15 de juliol.
 
 
El primer sinistre va succeir ahir dissabte cap a les 18.15 h de la tarda a la C-244 a Capellades (Anoia). La sortida de via d’una motocicleta va causar la mort del seu conductor, un home de 27 anys, veí de Martorell i de nacionalitat portuguesa. El segon accident va tenir lloc també ahir dissabte sobre les 23.04 h a la TV-7211 a Reus (Baix Camp). En aquest cas, un turisme va sortir de la via i va resultar mort l’ocupant davanter del vehicle, un home de 31 anys, veí de Reus. El conductor del vehicle va resultar ferit lleu.
 
Pel que fa a mobilitat, aquesta tarda de diumenge hi ha hagut diversos problemes de trànsit sobretot de retorn a l’àrea metropolitana de Barcelona des de zones costaneres:
 
- C-65: 15 km de retencions entre Santa Cristina d’Aro i Cassà de la Selva en direcció l’AP-7.
- C-31 a Santa Cristina d’Aro: 10 km de congestió en direcció l’AP-7 (a causa d’un accident)
- N-340 a Roda de Barà: 9 km de retencions en sentit nord
- C-32  a Gavà: 9 km de retencions en sentit nord
- AP-7 a Cardedeu: 5 km de retencions en sentit Barcelona
- C-32 a Alella i Mataró: 2 km en sentit Barcelona
- B-20 a Santa Coloma de Gramenet: 2 km en direcció Nus de la Trinitat.
 
Cap a les 15.00 h s’ha tallat la C-51 a El Vendrell a conseqüència d’un incendi forestal als marges de la via.
 
 
Dissabte al matí hi va haver diversos trams de retencions, sobretot a l’AP-7:
 
- 12 km a La Roca del Vallès en sentit nord
- 5 km a Martorell en sentit sud
- 3 km a Altafulla en sentit sud
- 3 km a Figueres a causa d’un accident amb 3 vehicles implicats (es va tallar un carril en sentit nord).
 
A més, també es van registrar retencions de 8 km a la N-340 a Altafulla en direcció Tarragona i 2 km a la C-32 a Sitges en sentit sud.
 
Cap a quarts de set de la tarda la C-244 es va tallar al trànsit a Capellades a causa de l’accident mortal que va tenir lloc en aquest punt. Posteriorment es va donar pas alternatiu.
 
Divendres a la tarda van registrar-se aturades en alguns punts costaners, com a la N-340 a El Vendrell (5 km en sentit sud) i a la C-32 a Mataró (4 km en sentit Palafolls). A més, hi va haver alguns accidents que van complicar la circulació a l’A-2 a Martorell en direcció Lleida i a l’AP-7 a El Papiol en direcció Barcelona. Cal destacar també que un incendi forestal va causar el tall de la C-66 a Llofriu.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 46