Treball, Afers Socials i Famílies

DGIM

Xavier Bosch participa a la festa anual de la comunitat uruguaina a Barcelona

query_builder   16 juliol 2012 13:30

event_note Nota de premsa

Xavier Bosch participa a la festa anual de la comunitat uruguaina a Barcelona

La Casa del Mar va acollir dissabte l’acte de celebració organitzat pel Consell Consultiu d’Uruguai i diverses entitats
DGIM
El director general per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família, Xavier Bosch, va participar dissabte 14 de juliol a la festa anual del col·lectiu uruguaià a Catalunya, en homenatge al fundador de la República Oriental de l’Uruguai, José Gervasio Artigas. L’acte estava organitzat pel Consell Consultiu d’Uruguai i diverses entitats arrelades a Catalunya i va comptar amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració.
 
A la trobada també van intervenir l’embaixador d’Uruguai a l’Estat espanyol, Carlos Pita i el cònsul general a Barcelona, Luis Iribarne. La celebració va començar amb una xerrada sobre Artigas a càrrec de l’historiador Enrique Méndez Vives. A continuació es va projectar la pel·lícula “La Redota” de César Charlone sobre la vida del llibertador llatinoamericà. Finalment també hi van haver mostres musicals i una actuació del cantautor uruguaià Sebastian Ramírez. Diverses associacions vinculades al col·lectiu també van poder exposar a les persones assistents els seus projectes i activitats.
 
La col·laboració per part de la Generalitat s’inscriu dins del programa de foment del teixit associatiu entre les persones immigrades a Catalunya i, en concret, de suport a les festes nacionals d’alguns dels col·lectius estrangers amb més presència al país. La propera cita serà el diumenge 22 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona per celebrar Festa Nacional de Colòmbia a partir de les 11h i fins entrada la nit.

1  

Fitxers adjunts

Xavier Bosch durant la seva intervenció a la Casa del Mar

Xavier Bosch durant la seva intervenció a la Casa del Mar
JPG | 2740