Delegació a Barcelona

El delegat ha visitat Gelida (Alt Penedès)

query_builder   16 juliol 2012 04:03

event_note Nota de premsa

El delegat ha visitat Gelida (Alt Penedès)

El delegat, Salvador Jorba, ha fet aquest matí una visita institucional a Gelida. Primerament ha mantingut una reunió a l’Ajuntament amb l’alcalde Lluís M. Valls i altres membres del consistori, ha signat el Llibre d’Honor i després ha fet un recorregut per diversos indrets del municipi.
Generalitat de Catalunya
 
 
Entre d’altres projectes, l’Ajuntament té el propòsit d’ampliar l’institut, per la qual cosa ja ha fet la corresponent cessió de terrenys, com ara també per a les futures instal·lacions del parc de bombers. Un altre dels temes objectes de la reunió de treball ha estat obtenir informació dels requisits del PUOSC per a la rehabilitació de l’escola de música.
 
Juntament amb l’alcalde ha fet un recorregut pel municipi, on han visitat diverses instal·lacions i equipaments, com ara el camp de futbol, el centre cívic, ubicat a l’edifici de l’antic escorxador, i les futures instal·lacions del Parc de Bombers, entre d’altres. El juliol de 2011 Gelida va culminar la reforma i construcció de tres equipaments importants, precisament el nou centre cívic, la nova zona esportiva (que a més del camp de futbol disposa de dues pistes de tenis i una altra de pàdel), i també el Parc Central.
`