Delegació a Tarragona

Conveni per impartir el cicle formatiu de grau mitjà de Comerç en règim d'alternança i amb formació dual

query_builder   17 juliol 2012 12:15

event_note Nota de premsa

Conveni per impartir el cicle formatiu de grau mitjà de Comerç en règim d'alternança i amb formació dual

El senyor Melcior Arcarons Rua, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament i el senyor Ernest Juncosa Serrano, president de la Confederació d’Empresaris de Comerç i Serveis de les Comarques Tarragonines, han signat un  conveni que té, per objectiu, impartir el cicle formatiu de grau mitjà de Comerç en règim de formació en alternança i amb formació dual per tal de respondre a les necessitats de personal qualificat.
 
Totes les col·laboracions previstes en aquest conveni es duran a terme amb la participació de l’Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona.
 
Aquest conveni  serà vigent fins a la fi del curs 2014/2015.
 
Contingut del conveni:
 
L’alumnat matriculat al cicle formatiu de Comerç realitzarà la formació en règim d’alternança i amb formació dual mitjançant un contracte laboral o beca, compaginant la formació a l’Institut i l’activitat productiva a les empreses associades a la Confederació.
Com a conseqüència d’aquesta relació, l’alumnat podrà obtenir el corresponent reconeixement acadèmic, tant de l’activitat laboral que ha realitzat com de la formació impartida per l’empresa.
 
D’altra banda, el conveni també permetrà la validació de la formació contínua desenvolupada per la Confederació o les seves empreses associades per al seu personal, per unitats formatives o crèdits dels títols de formació professional, així com validar l’experiència professional del seu personal treballador.
 
També es preveu la col·laboració en la formació permanent del professorat de formació professional, facilitant el seu accés a plans de formació contínua organitzats per la Confederació o empreses associades.

2  

Fitxers adjunts

Fotografia de l'acte de signatura

Fotografia de l'acte de signatura
JPG | 2137

Fotografia de l'acte de signatura

Fotografia de l'acte de signatura
JPG | 1975