Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Mor un membre de l'ADF "El Roure" després d'haver col·laborat en les feines d'extinció de l'incendi de Castellar del Vallès

query_builder   19 juliol 2012 22:14

event_note Nota de premsa

Mor un membre de l'ADF "El Roure" després d'haver col·laborat en les feines d'extinció de l'incendi de Castellar del Vallès

 
 
J.S., de 39 anys, veí d’Ullastrell i membre de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) “El Roure”, ha estat evacuat amb helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell en estat crític en trobar-se malament després de col·laborar en l’extinció de l’incendi de Castellar del Vallès, iniciat a les 15:30 d’avui dijous.
 
Un cop ja controlat l’incendi, a les 18:30 hores, s’ha sentit malament i ha tingut una parada cardíaca. Ha estat atès al moment per un metge del Cos de Bombers i pel Servei d’Emergències Mèdiques, produïnt-se el seu traspàs abans d’arribar a l’hospital.
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) mostra el seu condol en nom del Govern de Catalunya i es posa a la disposició de la família i de l’ADF “El Roure”. El Departament vol remarcar i agrair la gran tasca de prevenció i extinció d'incendis que realitzen totes les ADF de Catalunya.