Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 20 al 22 de juliol

query_builder   22 juliol 2012 20:19

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 20 al 22 de juliol

Fins a les 20.00 hores d’aquest diumenge, s’ha registrat un accident de trànsit mortal amb 1 persona morta a la xarxa viària interurbana
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana de Catalunya ha registrat 1 accident mortal amb 1 mort aquest cap de setmana, des de les 15.00 h del divendres dia 20 de juliol fins a les 20.00 h d’avui diumenge 22 de juliol.
 
El sinistre va succeir dissabte a la tarda quan una motocicleta es va sortir de la via a la GIV-6546 a Palafrugell (Alt Empordà, Girona), cosa que va provocar la mort del seu conductor un home de 43 anys.
 
INCENDIS FORESTALS DE LA JONQUERA I PORTBOU
 
Els dos incendis que s’han declarat avui a la Jonquera i Porbou han complicat moltíssim la circulació cap a la part nord del país. En aquests moment la situació és la següent:
 
-          Des de quarts de dues, està tallada la N-II a la Jonquera en ambdós sentits. A posteriori, també s’ha tallat aquesta via a Bàscara i Figueres.
 
-          L’AP-7 totalment tallada des de Figueres fins la Jonquera (entre els PK 0-30). Els vehicles es fan sortir d’aquesta autopista per la sortida número 4. I està prohibit accedir a l’AP-7 per les sortides 5, 6 i 7.
 
-          Al llarg de la tarda també s’han tallat 3 vies locals: GI-500 a l’Agullana, la GI-501 també a l’Agullana i GI-610 a Vilajuïga.
 
-          A banda, la N-260 presenta molts problemes circulatoris de Portbou a França, en concret hi ha una retenció d’uns 20 km. I a les 19 h es declarava un altre foc en aquesta via i s’ha hagut de tallar totalment.
 
-          Per tot, això cap a dos quarts de 19 h, s’han obert les barreres de peatge de la C-16 al túnel del Cadí, ja que era l’única via d’accés a França.
 
-          La N-II entre Vilamalla i Pont de Molins registra 16 km de retenció.
 
 
 
MOBILITAT DIUMENGE
 
Pel que fa a mobilitat, aquesta tarda de diumenge hi ha hagut diversos problemes de trànsit sobretot de retorn a l’àrea metropolitana de Barcelona venint de les zones de costa:
 
-     N-340 al Vendrell, 8 km de retencions
-          C-31 a Santa Cristina d’Aro, 6 km de retencions
-          AP-7 a Sant Celoni, 5 km de retencions
-          C-260 a Figueres, 4 km de retencions
-          C-65 a Santa Cristina d’Aro, 2 km de retencions

1  

Fitxers adjunts

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 20 al 22 de juliol

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 20 al 22 de juliol
PDF | 52