Salut

Comunicat del Departament de Salut en relació amb els incendis de l'Alt Empordà

query_builder   23 juliol 2012 10:25

event_note Nota de premsa

Comunicat del Departament de Salut en relació amb els incendis de l'Alt Empordà

(Última actualització a les 18 hores)
 
Des d'ahir, 22 de juliol, el Sistema d’Emergències Mèdiques ha realitzat 56 assistències sanitàries relacionades amb els incendis de l’Alt Empordà.
 
D’aquests 56 atesos, 32 van ser traslladats a diferents centres sanitaris. Actualment romanen ingressats 8 pacients, 4 dels quals es troben a la Vall d’Hebron i 4 a l’Hospital Trueta.
 
Fins al moment, s’han produït 4 morts, la darrera de les quals correspon  a un home de 64 anys de nacionalitat francesa que es trobava ingressat en estat molt crític a l’Hospital de la Vall d’Hebron.
 
A la Unitat de Cremats del l’Hospital de la Vall d’Hebron es troben 4 ingressats en estat greu. 3 pacients són homes de 70, de 36 i de 56 anys, i una dona de 45 anys.
 
A l’Hospital Trueta van ingressar 4 pacients, 2 dels quals es troben a la UCI. Es tracta d’una dona 42 anys i un nen de 9 anys. Les altres 2 pacients, una dona de 85 anys i una jove de 18 anys, evolucionen favorablement i es preveu que siguin donades d’alta en les properes hores.
 
L’Hospital de Figueres ha atès en les darreres hores, 31 pacients, 5 dels quals van ser traslladats a altres centres i la resta de pacients han estat donats d’alta.
 
Aquesta nit de dilluns a dimarts, l’atenció al CAP La Jonquera s’ha reforçat amb 2 metges de família i 2 infermeres. A més, el CAP Ernest Lluch de Figueres es tornarà a mantenir obert tota aquesta nit.
 
Per a més informació: PROTECCIÓ CIVIL: instruccions a la ciutadania de l'Alt Empordà