Oficina del President

Mas

President Mas: "Hi ha molts focs oberts, però l'esperit i l'ànima no es cremen i llavors tot és possible"

query_builder   24 juliol 2012 00:03

event_note Nota de premsa

President Mas: "Hi ha molts focs oberts, però l'esperit i l'ànima no es cremen i llavors tot és possible"

 

  • El cap de l'Executiu ha presidit aquest vespre l'acte de lliurament del Premi Jove Empresari de l'AIJEC
El president amb Jordi Mas, guardonat amb el Premi Jove Empresari 2011
El president amb Jordi Mas, guardonat amb el Premi Jove Empresari 2011
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest vespre, referint-se  tant als incendis de l’Alt Empordà com a la situació econòmica actual, que “hi ha molts focs oberts, però l’esperit i l’ànima no es cremen i llavors tot és possible”.
 
El cap de l’Executiu ha llançat aquest missatge durant l’acte de lliurament del Premi Jove Empresari, que atorga l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC). Artur Mas ha indicat que ha volgut ser en aquest acte, malgrat la seva preocupació pels focs de l’Alt Empordà, “perquè ser al costat dels que tenen ganes d’emprendre és una responsabilitat”.
 
L’acte ha tingut lloc al Gran Teatre del Liceu i el president Mas ha recordat que quan es va incendiar “va ser un impacte molt gran, però en poques hores, gairebé sense discussió, es va decidir reconstruir-lo”. El cap del Govern ha afegit que “hi va haver una cosa del Liceu que no es va cremar: l’esperit i l’ànima col·lectiva” i ha afegit que d’aquest fet “en podem treure unes quantes lliçons”.
 
El president també s’ha mostrat convençut que “Catalunya té l’actitud de guanyar” i, adreçant-se als joves empresaris que hi han assistit, els ha dit: “el Liceu n’és un exemple i moltes de les empreses que heu aixecat, també”. Durant l’acte, el president de la Generalitat ha lliurat el Premi Jove Empresari a Jordi Mas, de Masgourmets, una empresa familiar del sector del comerç gastronòmic.
 
El cap del Govern ha destacat també “la passió, el compromís i l’actitud de combat” que caracteritzen els joves emprenedors, als quals ha definit com a “fars que guien la bona navegació”. El president ha agraït “l’exemple, el bon missatge i l’optimisme” que AIJEC encomana a la societat catalana. “De l’emprenedoria convé que se’n parli, que se’n parli bé i serveixi d’exemple”, ha reblat.
 
En l’acte també hi han participat l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president de l’AIJEC, Marc Bonavia; el president de la Confederació Espanyola de Joves Empresaris, David Alba, i el director general de La Vanguardia, Pere Guardiola.

2  

Imatges

President i premiat

President i premiat 460

Moment del discurs

Moment del discurs 707