Mossos d'Esquadra

Detinguts dos homes pel robatori de 226.000 euros en begudes alcohòliques a una distribuïdora de Cornellà

Un dels detinguts robava les ampolles mentre que l'altre les revenia en la seva botiga de Barcelona

query_builder   24 juliol 2012 12:44

event_note Nota de premsa

Detinguts dos homes pel robatori de 226.000 euros en begudes alcohòliques a una distribuïdora de Cornellà

Un dels detinguts robava les ampolles mentre que l'altre les revenia en la seva botiga de Barcelona

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Cornellà han detingut dos homes de nacionalitat pakistanesa per la seva implicació en dos robatoris:
 
- Shaukat N., de 22 anys, al qual se l’imputa per robar begudes alcohòliques en dues ocasions a una empresa distribuïdora de Cornellà.
- Muhammad T., de 29 anys, se l’imputa un delicte de receptació per revendre les ampolles sostretes en el seu establiment comercial de Barcelona.
 
El valor de les ampolles sostretes ascendeix a 226.000 euros.
 
Els agents van poder relacionar els dos robatoris ja que es van fer seguint el mateix modus operandi, pel mètode conegut com a butró, consistent en accedir a l’establiment fent un forat a la paret o al sostre. El primer robatori va tenir lloc a mitjans de maig i el lladre es va emportar begudes per un valor de 80.000 euros. El segon robatori va succeir a principis de juliol i, en aquest cas, el valor total de les ampolles sostretes era de 146.000 euros.
 
Els investigadors van identificar un client de la distribuïdora com a principal sospitós i van descobrir que portava les ampolles sostretes a un establiment del districte barceloní de Nou Barris per la seva venda en el mercat negre. Les begudes sostretes haurien estat distribuïdes ràpidament en el mercat negre i estarien molt diversificades en botigues, fet que no descarta noves inspeccions i registres a comerços.
 
La investigació va culminar amb l’entrada i escorcoll a quatre comerços de Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat, que va permetre recuperar 3.000 ampolles, valorades en 30.000 euros.
 
Tots dos detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Cornellà de Llobregat. La investigació segueix oberta i no es descarten noves detencions.
 
 
Àrea de Comunicació RPMSud
Sant Feliu de Llobregat, 24 de juliol 2012

1  

Imatges

Imatge1

Imatge1 1860