Territori

Territori i Sostenibilitat reobre el túnel de la C-16 a Guardiola de Berguedà durant l'agost

query_builder   3 agost 2012 15:03

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat reobre el túnel de la C-16 a Guardiola de Berguedà durant l'agost

El Departament de Territori i Sostenibilitat reobre avui al trànsit el túnel de la C-16 a Guardiola de Berguedà, on des de l’abril es duen a terme obres de manteniment i millora. Aquesta actuació inclou aspectes el sanejament i reforç del túnel, la renovació del paviment i la senyalització i la millora d’elements de seguretat viària. Els treballs, que compten amb un pressupost de 2,9 MEUR, conclouran el setembre vinent.  
El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) té en execució des de l’abril passat obres de manteniment i millora del túnel de la C-16 a Guardiola de Berguedà. Aquesta actuació, que compta amb un pressupost de 2,9 MEUR, té com a objectius garantir un òptim estat de conservació del túnel i afavorir la seguretat viària. El túnel on s’actua té una longitud de 368 metres i dos carrils de circulació.
 
Avui, el Departament de TES conclou, dues setmanes abans de l’inicialment previst, el gruix dels treballs que, en els últims mesos, han comportat el tancament del túnel en tots sentits de la circulació i el desviament dels vehicles per la travessera de Guardiola de Berguedà (C-1411z). Així, reobre aquesta tarda el túnel al trànsit fins a principis de setembre, quan s’executaran els treballs d’acabats com l’abalisament i la senyalizació definitius.
 
Aquestes últimes tasques conclouran a mitjan setembre i requeriran l’ocupació d’un dels dos carrils del túnel i el desviament d’un dels sentits de la circulació per la travessera.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 35