Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Agricultura expressa el condol per la mort d'Alex Lorente i destaca la seva trajectòria professional i voluntat de servei

query_builder   8 agost 2012 12:55

event_note Nota de premsa

Agricultura expressa el condol per la mort d'Alex Lorente i destaca la seva trajectòria professional i voluntat de servei

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural vol traslladar el seu reconeixement i el condol  més sentit per la mort, tràgica i sobtada, del nostre company  Alex Lorente a la seva família, als amics, als companys de feina i a totes les persones que el coneixien i valoraven la seva professionalitat, l’entrega i la dedicació a la feina, així com la seva actitud proactiva i voluntat de servei públic.
 
En paraules dels seus companys “era una gran persona i un molt bon professional; ho donava tot, a la seva feina i a aquest mar que tant s’estimava i que ara se l’ha volgut emportar”.
 
A.L. era un expert en el món del busseig,  gran coneixedor i apassionat del mar i de la protecció de la seva riquesa i biodiversitat. Biòleg marí de formació, formava part del personal del cos tècnic superior del Parc del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter des del 2009 on es feia càrrec precisament de la gestió i coordinació de les funcions vinculades a l’àmbit de la conservació  dels valors i biodiversitat del parc marítim.
 
El Parc no donarà llicències d'immersió durant el dia d'avui en senyal de dol per la seva mort.