Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Jordi Sala inaugura una jornada agrària en la Universitat Catalana d'Estiu de Prada

query_builder   17 agost 2012 11:38

event_note Nota de premsa

Jordi Sala inaugura una jornada agrària en la Universitat Catalana d'Estiu de Prada

El director general de Desenvolupament Rural del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Jordi Sala, inaugurarà demà dissabte, dia 18 d'agost, a partir de les 9:30 hores, la jornada "Els joves i la dinamització del sector agrari", en el marc de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), a Prada de Conflent.
 
Aquesta jornada, organitzada per la Institució Catalana d'Estudis Agraris (ICEA), filial de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), planteja aquest any l'aportació dels joves a la dinamització del món agrari des de diverses perspectives. Al matí es parlarà dels joves agricultors i de les polítiques d'incorporació des de l'Administració, les organitzacions agràries, els experts i la Universitat. A la tarda es presentaran les experiències de sis joves agricultors de diferents indrets i sectors per obtenir una visió pràctica de la problemàtica.
 
Per part del DAAM, a banda del director general hi intervindrà el subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària, Jaume Sió, que parlarà a les 10:15 hores de "Joves agricultors: formació i assessorament".