Palau Robert

El dissabte 22 de setembre, de les 10 a les 20 hores

L'Hospital Sant Joan de Déu busca amics per finançar programes amb una gran festa al Palau Robert

query_builder   19 setembre 2012 09:36

event_note Nota de premsa

El dissabte 22 de setembre, de les 10 a les 20 hores

L'Hospital Sant Joan de Déu busca amics per finançar programes amb una gran festa al Palau Robert

El Palau Robert acull aquest dissabte, 22 de setembre, la Festa dels Amics de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona amb la finalitat de donar a conèixer la tasca que porta el terme el centre i aconseguir suport econòmic per al projecte. Una gran jornada festiva amb moltes activitats per a les famílies, coincidint amb les festes de la Mercè.
PR
Moltes de les activitats s’han programat pensant en els nens, que podran participar, de les 10 a les 20 hores, en tallers infantils que reprodueixen activitats que s’organitzen al centre per reduir l’impacte de l’hospitalització. Així, l’equip de músics que toquen peces musicals als nens ingressats mostrarà les intervencions en musicoteràpia. Els Pallassos de l’Hospital ompliran de rialles el Jardí i els professionals que fan intervencions assistides amb gossos portaran els animals perquè els infants els puguin passejar i pentinar.
Paral·lelament, professionals de l’Hospital oferiran xerrades sobre alguns dels temes de salut que preocupen els pares i les mares a la Sala d’Actes.
La Festa acabarà, de 19 a 20 hores, amb l’actuació de cantants amics de l’Hospital i amb un fi de festa amb la participació dels assistents.
Els ciutadans que vulguin fer-se amics de l’Hospital simbolitzaran l’amistat adquirint, amb una  aportació mínima d’un euro, una capseta que enganxaran a un gran cor que presidirà la festa i que prendrà vida i bategarà quan s’ompli de capses.
Tant aquesta festa com l’exposició “Tu ens fas bategar! Hospital Sant Joan de Déu. La ciència amb l’humanisme”, que es pot visitar aquesta setmana a la Sala Cotxeres del Palau Robert, pretenen difondre el programa “Amics de l’Hospital”, posat en marxa el 2010. Un programa que anima els ciutadans a implicar-se directament en el projecte amb idees, dedicant temps a acompanyar els nens i les famílies o aportant suport econòmic.
`