Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Departament d'Agricultura impulsa la responsabilitat social empresarial

query_builder   20 setembre 2012 12:12

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura impulsa la responsabilitat social empresarial

 
 
 
El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Jordi Sala, ha inaugurat, aquest matí, la jornada “La Responsabilitat Social Empresarial a l’Administració pública”, que se celebra al Castell de Miravet (Ribera d’Ebre).
 
La jornada s’ha organitzat en el marc del projecte “Gestió Sostenible Rural”, amb la col·laboració del grup Leader Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques, que desenvolupa la seva activitat en l’àmbit territorial de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, amb la col·laboració del DAAM i l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA).
 
El projecte Gestió Sostenible Rural té com a objectiu fonamental impulsar l’activitat econòmica en les zones rurals, i des de l’inici té com un dels eixos impulsar la responsabilitat social empresarial en les empreses com un element que les ajuda a ser més competitives, més integrades en el territori, i que ajuden a crear més sinèrgies.
 
Aquest programa ha aconseguit que més de 200 petites i mitjanes empreses integressin voluntàriament polítiques de responsabilitat social empresarial, creant un model que ha estat copiat per altres comunitats autònomes.
 
En aquesta jornada es vol fer un pas més i lligar aquesta experiència amb actuacions que s’estan duent en l’empresa pública, per anar cap a territoris socialment responsables tal com es proposa en la darrera  ponència.