Bombers

El parc de Bombers Voluntaris d'Artesa de Segre celebra el seu 30è aniversari

query_builder   21 setembre 2012 13:34

event_note Nota de premsa

El parc de Bombers Voluntaris d'Artesa de Segre celebra el seu 30è aniversari

 
  • El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, assistirà, demà, al dinar de celebració
 
Dins dels actes de celebració del 30è aniversari del parc de Bombers Voluntaris d’Artesa de Segre, demà, a les 14 hores, tindrà lloc al Restaurant Celler de l’Arnau de Montsonís un dinar de germanor per commemorar els 30 anys d’activita del parc. Abans de l’àpat, a les 13.30 hores, està previst que els assistents es reuneixin al Parc de Bombers d’Artesa de Segre per fer una visita i recórrer totes les instal·lacions.
 
El dinar és l’acte central d’aquest aniversari i comptarà amb la presència del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, el cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Jordi Solà, el cap de la divisió de la Sala Central de Bombers, Manel Bosch, el cap de parc d’Artesa de Segre, Benet Galceran, l'alcalde d'Artesa de Segre, Domènec Sabanés, i el director de CatSalut, Josep Maria Padrosa, entre d’altres autoritats.
 
Els actes de commemoració de l’aniversari van començar el passat 9 de juny amb una caminada popular on els participants podien escollir entre dos recorreguts, de 5 o 10  quilòmetres en funció del seu nivell i que va comptar amb la participació de més de 300 persones.
                                                                                     
D’altra banda, el dissabte 6 d’octubre hi ha prevista una jornada de portes obertes al parc i al vespre es farà una sessió de cinema a la fresca.
 
El parc de Bombers d’Artesa de Segre que pertany a la Regió d’Emergències de Lleida, data de l’any 2001 i està ubicat al carrer Jesus Santacreu cantonada amb carretera de Montsonís en uns terrenys cedits per l’Ajuntament. Pel que fa a la dotació de personal, el parc està compost per 39 Bombers i respecte de la flota disposen de 3 vehicles: 1 autobomba rural pesant, 1 unitat de personal i càrrega i 1 autobomba forestal pesant.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 21 de setembre de 2012
13.40 hores

1  

Fitxers adjunts

Mapa i ubicació dels parcs de la Regió d'Emergències de Lleida

Mapa i ubicació dels parcs de la Regió d'Emergències de Lleida
BMP | 11333