Salut

Nomenament de Josep Maria Argimon com a conseller delegat de l'AIAQS

query_builder   27 setembre 2012 16:46

event_note Nota de premsa

Nomenament de Josep Maria Argimon com a conseller delegat de l'AIAQS

Josep Maria Argimon
Avui, 27 de setembre, s'ha publicat al DOGC el nomenament de Josep Maria Argimon com a conseller delegat de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS), tal i com s'estableix en l'acord de govern del passat 25 de setembre. 
 
 
Josep Maria Argimon
 
És llicenciat en medicina i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en atenció sanitària basada en l’evidència per la Universitat d’Oxford, màster en epidemiologia i planificació sanitària per la Universitat del País de Gal·les, i diplomat en bioestadística per la Universitat Pierre i Marie Curie de París.
 
En l’àmbit professional, ha estat consultor internacional a l’Amèrica Llatina per a la Unió Europea i l’Agència Alemanya de Cooperació, ha col·laborat en diverses iniciatives editorials en l’àmbit de les ciències de la salut i durant un breu període de temps va ser director editorial d’Ediciones Doyma. 
 
A més, ha ocupat diferents càrrecs al Servei Català de la Salut, i abans del seu nomenanent era gerent de Planificació, Compra i Avaluació del Catsalut.