Institut Català de les Dones

La població de Les acull una reunió de l'Assemblea Territorial de Dones de l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   22 setembre 2012 17:30

event_note Nota de premsa

La població de Les acull una reunió de l'Assemblea Territorial de Dones de l'Alt Pirineu i Aran

  • Les Assemblees Territorials de Dones de Catalunya faciliten la participació de la xarxa associativa femenina en les polítiques de dones que realitza el Govern de la Generalitat de Catalunya
  • La reunió reforça el teixit associatiu i impulsa l'intercanvi de bones pràctiques per avançar en la igualtat d'oportunitats entre dones i homes
La coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Lleida, Carme Castelló, ha mantingut aquesta tarda a Les una reunió amb representants de les entitats que formen part de l’Assemblea Territorial de Dones de l’Alt Pirineu i Aran. La reunió, que ha tingut lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, té l’ objectiu de reforçar el teixit associatiu de les diferents entitats del territori que treballen per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i l’intercanvi d’ experiències i bones pràctiques d’actuació.
 
A la sessió han assistit representants de 15 entitats del territori.  S’ha fet coincidir en dia amb la celebració de la III Trobada d’associacions de dones de l’Alt Pirineu i Aran per facilitar la seva participació. Enguany aquesta trobada ha estat organitzada per l’associació Hemmes de Les.
 
Les Assemblees Territorials de Dones de Catalunya impulsen la participació de la xarxa associativa femenina en les polítiques de dones que realitza el Govern de la Generalitat de Catalunya.
 
Aquestes assemblees formen part del Consell Nacional de Dones de Catalunya, òrgan participatiu i consultiu de l’ICD, format per representants de 390 entitats de dones de Catalunya.
 
A través d’aquest Consell, les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat, en especial els plans específics de dones.