Protecció Civil

Protecció Civil desactiva l'alerta del pla TRANSCAT a Polinyà (Vallès Occidental)

query_builder   25 setembre 2012 18:41

event_note Nota de premsa

Protecció Civil desactiva l'alerta del pla TRANSCAT a Polinyà (Vallès Occidental)

 
·         Mentre han durat les tasques de taponament de la fuita i transvasament, una seixantena de nens han sigut confinats dins l’escola  
 
 
Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat, a les 18.20 hores, la fase d’alerta del pla TRANSCAT un cop restablerta la normalitat a la carretera C-155 a Polinyà (Vallès Occidental), on aquest matí hi ha hagut l’accident d’un camió de matèries perilloses.
 
El camió transportava dos bidons de mil litres de resina de poliuretà, un dels quals ha patit una fuita al caure del camió. Els Bombers de la Generalitat han pogut retenir 620 litres amb sepiolita i s’han pogut recuperar els restants 380 litres dins del mateix bidó. Els Bombers també han netejat la calçada per poder tornar-la a obrir al trànsit i han acompanyat el camió fins a la seva empresa.
 
Com a mesura preventiva, i mentre han durat totes les maniobres, la Policia Local de Polinyà ha fet confinar una seixantena de nens d'entre 3 i 6 anys dels barracons provisionals de l’Escola de Polinyà, situada a l’Avinguda Can Serra s/n, molt a prop de l'incident. Als volts de les 17.00 hores, al finalitzar les classes, els nens ja han pogut sortir de l’escola.
 
La carretera afectada ha estat tallada al trànsit i s’han fet desviaments per la B-142 i per dins la població sense causar retencions. Per la seva banda, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat de forma preventiva una ambulància.
 
 
Barcelona, 25 de setembre
18.30 hores