Bombers

Des d'avui fins a diumenge dia 30 de setembre de 2012

El Parc de Bombers de Castellar del Vallès acull les I Jornades Esportives de Bombers Juvenils

query_builder   28 setembre 2012 18:20

event_note Nota de premsa

Des d'avui fins a diumenge dia 30 de setembre de 2012

El Parc de Bombers de Castellar del Vallès acull les I Jornades Esportives de Bombers Juvenils

 
El parc dels Bombers Voluntaris de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) acull, des d’avui divendres i fins diumenge, les I Jornades Esportives de Catalunya per a Bombers Juvenils. En aquesta trobada es comptarà amb la participació de Bombers Juvenils de casa nostra, de Bèlgica, de Portugal i de França, entre els quals també hi haurà representants de la Catalunya Nord. En total es preveu que en aquestes Jornades hi prenguin part uns 150 joves.
 
Els participants europeus han començat a arribar a Catalunya avui divendres. La recepció oficial es farà a les 18.00 hores d’avui al parc de Bombers de Castellar del Vallès. La competició esportiva, però, tindrà lloc demà dissabte. Al matí, i a partir de les 09.00h, es farà una cursa d’orientació al turó de can Camps, a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), just abans de la inauguració oficial de les Jornades, que està programada per a les 12.30h a les instal·lacions del parc de Bombers de Castellar del Vallès.
 
L’acte d’inauguració anirà a càrrec del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, de l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, la subdirectora general operativa, Anna Martín, el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord, David Borrell, i el cap del parc de Bombers Voluntaris de Castellar del Vallès, Josep Casajuana, entre d’altres.
 
A les 15.00h de demà dissabte, després de la inauguració oficial de les Jornades, els participants tenen programades més activitats esportives, que es faran just al davant del parc de Bombers de Castellar del Vallès. Hi haurà proves de múster, de muntar instal·lacions amb manegots i de tirar de la corda, una cursa de relleus de mànegues i un circuit de rescat sanitari. Paral·lelament, el Grup Caní de Recerca dels Bombers de la Generalitat farà una demostració i també s’organitzarà una gimcana. La jornada estrictament esportiva finalitzarà a les 18.00h. A l’endemà diumenge, l’organització farà una ruta turística amb tots els participants de les Jornades a partir de les 09.00h i fins a les 16.00h, en què està programada la cloenda oficial de la trobada.
 
Les Jornades les organitzen l’Associació de Bombers Juvenils de Catalunya, l’Associació de Bombers Voluntaris de Castellar del Vallès i la de Sant Llorenç Savall, els Bombers de Viladecavalls i els de Caldes de Montbui.
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de setembre de 2012
18.20  hores