Oficina del President

El president Mas visitant l'escola

President Mas: "La xarxa d'entitats del país també és un element d'identitat"

query_builder   29 setembre 2012 21:14

event_note Nota de premsa

President Mas: "La xarxa d'entitats del país també és un element d'identitat"

 
 
El president Mas visitant l'Escola Santa Clara del CN Sabadell
El president Mas visitant l'escola
 
 
  • El cap de l’Executiu ha presidit l’acte commemoratiu del 50è aniversari de l’Escola Santa Clara del Club Natació Sabadell
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat avui  que “la identitat d’un país també la formen aquelles coses que el fan una mica diferent”, com ho és “disposar d’una xarxa d’entitats, clubs i d’escoles”, que ha recordat que moltes vegades han sorgit de la iniciativa civil, i que “ fan que en moments de més dificultats el país pugui surar”.
 
En el decurs de l’acte commemoratiu del 50è aniversari de l’Escola Santa Clara del Club Natació Sabadell, el cap de l’Executiu  ha subratllat el fet  que “no hi ha cap club a tot el món que hagi portat tants olímpics a Londres com el Club Natació Sabadell” i ha afegit que amb això sol “ja està tot dit”.
 
El president Mas ha aprofitat també la seva intervenció per felicitar l’escola pel treball dut a terme i n’ha destacat els valors i la formació transmesos que, juntament amb els èxits aconseguits pel Club, la converteixen en  “una combinació que val la pena”.
 
Durant l’acte, a més del president de la Generalitat, hi han intervingut també el president de l’entitat, Miquel Torres; l’alcalde de la ciutat, Manel Bustos, i alguns alumnes i exalumnes de l’escola. També hi han estat presents el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran.
 
 
 
 
 

2  

Imatges

El president Mas i la seva esposa amb els alumnes de l'Escola Santa Clara del CN Sabadell

El president Mas i la seva esposa amb els alumnes de l'Escola Santa Clara del CN Sabadell 1126

El president Mas visitant l'Escola Santa Clara

El president Mas visitant l'Escola Santa Clara 627