Delegació a Barcelona

Visita institucional del delegat als municipis de Gallifa i Castellterçol

query_builder   1 octubre 2012 18:12

event_note Nota de premsa

Visita institucional del delegat als municipis de Gallifa i Castellterçol

El delegat, Salvador Jorba, ha visitat aquest 1 d’octubre els municipis de Gallifa (Vallès Occidental) i Castellterçol (Vallès Oriental). En el que ha estat primera visita institucional el delegat s’ha reunit amb cadascun dels respectius consistoris, primer amb el de Gallifa, encapçalat per l’alcalde Jordi Fornas, i posteriorment amb Carme Tantiñà, alcaldessa de Castellterçol.
Generalitat de Catalunya
Amb l'alcaldessa de Castellterçol
 
 
Gallifa és un dels nou municipis del Vallès Occidental amb menys de 10.000 habitants que segueixen treballant per aconseguir mancomunar serveis i agrupar despeses. Els principals beneficiaris són els 44.000 habitants afectats per aquesta mesura (inclou Matadepera, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls). Els alcaldes ja van iniciar a l’abril treballs per mancomunar el manteniment del subministrament de l’enllumenat públic.
 
 
A Castellterçol, l’alcaldessa ostenta el càrrec des del proppassat juny, després de que el seu partit, Progressistes Independents de Castellterçol (PIC-PM) pactés una aliança amb CiU que va ser qui més regidors va obtenir a les darreres eleccions municipals. L’alcaldessa va anunciar un pla d’ajust dur, encara que sense deixar de prestar cap servei.