Delegació a Barcelona

L'alcalde Trias inaugura el Saló Nàutic al Port Vell de Barcelona

query_builder   26 setembre 2012 17:55

event_note Nota de premsa

L'alcalde Trias inaugura el Saló Nàutic al Port Vell de Barcelona

El 26 de setembre l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha inaugurat la 51a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que enguany se celebra íntegrament al Port Vell, entre el Moll de la Fusta i el Moll d'Espanya, del 26 al 30 de setembre.
Generalitat de Catalunya
 
El certamen ha canviat d’ubicació (abans es feia a la Fira), ha reduït els dies de durada i s'ha avançat al setembre (abans era al novembre) amb l'objectiu d'atraure més visitants i captar més aficionats, ja que aquest sector travessa una greu crisi. Tanmateix el Saló Nàutic reuneix l'oferta més gran del sector a l'Estat, amb la participació de 267 empreses i 155 vaixells de més de vuit metres d'eslora a l'aigua.
 
 A l'acte d'inauguració del certamen han acudit el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el president del port de Barcelona, Sixte Cambra, el del comitè organitzador del saló Luis Conde, el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i representants de l'Armada.
 
El conseller Recoder ha subratllat que la nàutica és un sector de rellevància en les seves vessants esportiva, pesquera i purament econòmica per a Catalunya, mentre que l’alcalde Trias ha destacat l’encert de la nova ubicació del saló i la seva concentració en 52.000 metres quadrats de superfície al port.