Bombers

Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit i matinada

query_builder   3 octubre 2012 08:48

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit i matinada

  • Incendi en un immoble de Canovelles amb cinc persones intoxicades lleus
  • Una persona intoxicada en l’incendi en una habitació d’una residència de la Garriga
  • Cremen diversos vehicles en el porxo d’una granja a Breda
  • Incendi en una nau industrial de Polinyà
Incendi en un immoble de Canovelles amb cinc persones intoxicades lleus (Vallès Oriental)
 
A les 22.32 hores d’ahir la nit, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi en un immoble del carrer Riera, número 69, a Canovelles.
 
Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que van confirmar que el foc estava localitzat al replà de la quarta planta de l’edifici i que va cremar mantes, catifes i llençols. En poc més de 15 minuts el foc ja estava controlat i els Bombers van procedir a ventilar l’escala, que havia quedat afectada pel fum.
 
Cinc veïns van resultar resultar intoxicats pel fum, de caràcter lleu, i van ser atesos pels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar 3 ambulàncies. Tres dels ferits van ser traslladats a l’Hospital de Granollers i els dos restants van ser atesos al lloc dels fets i no va ser necessària la seva evacuació.
 
Fins al lloc també es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.
 
Una persona intoxicada en l’incendi en una habitació d’una residència de la Garriga (Vallès Oriental)
 
Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat a l’avinguda Tremolencs 24-25 de la Garriga, per un incendi en una habitació a una residència d’estudiants.
 
L’incendi, l’avís del qual s’ha rebut també aquesta nit a les 23.14 hores, ha cremat un sofà i ha afectat mitja habitació a la tercera planta de  la residència. Una persona ha resultat intoxicada de caràcter lleu però ha estat atesa in situ. El Sem ha activat una ambulància. Els estudiants ocupants de l’habitació han estat desplaçats a una altra zona de la residència.
 
També s’hi han desplaçat dues patrulles del Cos dels Mossos d’Esquadra.
 
Cremen diversos vehicles en el porxo d’una granja a Breda (Selva)
 
A les 00.29 hores d’aquesta matinada els Bombers han estat alertats d’un incendi en una finca localitzada al costat de la carretera Gi-552 punt quilomètric 5, a Breda.
 
L’incendi ha cremat quatre furgonetes de transport de bestiar i una màquina retroexcavadora en un porxo annexa a una granja que no ha quedat afectada. Tampoc cap persona ha resultat ferida ni ha estat necessari fer cap desallotjament preventiu.
 
Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions dels Bombers que a les 01.55 hores ja donaven el foc per apagat.
 
 
Incendi en una nau industrial de Polinyà (Vallès Occidental)
 
Nou dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat a la carretera de Sentmenat número 147, al Polígon Industrial de Polinyà, per treballar en les tasques d’extinció d’un incendi, l’avís del qual s’ha rebut a les 07.25 hores d’aquest matí.
 
Es tracta d’un incendi a l’interior d’una nau tancada, on cremen lentament i d’una manera controlada 10 m3 de compostatge i plàstics compactats. La nau té una superfície aproximada d’uns 300 m2 i emmagatzema uns 900 m3 de plàstic triturat.
 
A causa de l’incendi cap persona ha resultat ferida. Fins al lloc s’hi han desplaçat dues dotacions dels Mossos d’Esquadra, a més d’efectius de la policia local, entre d’altres.